top of page

Vakantielening

Even uitblazen onder de Spaanse zon? Of liever een sportieve bergvakantie met het gezin? Wat u ook verkiest. U boekt de reis, wij zorgen voor het geld.

Er even tussenuit dankzij

onze vakantielening

Wegdromen aan de Costa-del-sol met een cocktail in de hand of een sportieve wintervakantie met het gezin? Alles kan dankzij onze vakantielening.

Wat is een vakantielening?

Een vakantielening is een persoonlijke lening die u toelaat geld te lenen om uw reisplannen te financieren. 

Hoeveel kan ik lenen?

Het hotel, de vlucht en misschien enkele uitstapjes ter plaatse, als u een fijne vakantie wil lopen de kosten al snel op. Daarom laten wij de klant zelf kiezen hoeveel hij/zij wenst te lenen, en dit tot wel €90.000.
Het maandelijkse aflossingsbedrag kiest u ook zelf, geheel volgens eigen budget en financiële toestand. 

 

  

 

 

 


 

* Een persoonlijke lening is een lening op afbetaling waarbij u maandelijks, gedurende een bepaalde periode, een som dient terug te betalen.

 

** Daarnaast zullen wij er altijd op toezien dat we u een krediet toestaan aangepast aan uw persoonlijke en financiële toestand zodat uw financiële zekerheid gewaarborgd blijft.

*** Snel blijft natuurlijk relatief, het betekent dat de verwerking en betaling van uw lening in totaal zeker enkele dagen zal duren. Een antwoord hebt u wel al binnen de 24h.

bottom of page