top of page

Minilening

Op zoek naar wat extra centen op uw rekening? Of misschien snel wat facturen betalen? Leen de kleinere bedragen dankzij onze minilening.

Een minilening verdient een
mini maandaflossing

Hebt u geld nodig voor een kleine aankoop? Of misschien hebt u enkele facturen in de bus gekregen die u snel wil betalen? Hiervoor hebben wij de minilening.

Minilening België
Een minilening is een persoonlijke lening voor de kleinere bedragen. Hierbij denken wij typisch aan bedragen tussen €500 en €5000. Een minilening is geschikt voor het aflossen van kleine schulden of voor de financieren van een goed/dienst.


 

Waar kan ik een minilening afsluiten?


Niet elke kredietgever biedt een minilening aan. Om te kijken wat mogelijk is moet u zeker eens kijken op onderstaande link 'lening aanvragen'. Hier kunt u uw lening simuleren. U kunt uw lening snel en online aanvragen.

 

  

 
 

* Een minilening is een lening op afbetaling waarbij u maandelijks, gedurende een bepaalde periode, een som dient terug te betalen.

 

** Daarnaast zullen wij er altijd op toezien dat we u een krediet toestaan aangepast aan uw persoonlijke en financiële toestand zodat uw financiële zekerheid gewaarborgd blijft.

*** Snel blijft natuurlijk relatief, het betekent dat de verwerking en betaling van uw lening in totaal zeker enkele dagen zal duren. Een antwoord hebt u wel al binnen de 24h.

bottom of page