Minilening

Op zoek naar wat extra centen op uw rekening? Of misschien snel wat facturen betalen? Leen de kleinere bedragen dankzij onze minilening.

Een minilening verdient een
mini maandaflossing

Hebt u geld nodig voor een kleine aankoop? Of misschien hebt u enkele facturen in de bus gekregen die u snel wil betalen? Hiervoor hebben wij de minilening.

Minilening België
Een minilening is een persoonlijke lening voor de kleinere bedragen. Hierbij denken wij typisch aan bedragen tussen €500 en €5000. Een minilening is geschikt voor het aflossen van kleine schulden of voor de financieren van een goed/dienst.


 

Waar kan ik een minilening afsluiten?


Niet elke kredietgever biedt een minilening aan. Om te kijken wat mogelijk is moet u zeker eens kijken op onderstaande link 'lening aanvragen'. Hier kunt u uw lening simuleren. U kunt uw lening snel en online aanvragen.

 

  

 
 

* Een minilening is een lening op afbetaling waarbij u maandelijks, gedurende een bepaalde periode, een som dient terug te betalen.

 

** Daarnaast zullen wij er altijd op toezien dat we u een krediet toestaan aangepast aan uw persoonlijke en financiële toestand zodat uw financiële zekerheid gewaarborgd blijft.

*** Snel blijft natuurlijk relatief, het betekent dat de verwerking en betaling van uw lening in totaal zeker enkele dagen zal duren. Een antwoord hebt u wel al binnen de 24h.