top of page

Lenen voor uw badkamer

Geef uw badkamer een totale make-over dankzij onze lening met als doel de renovatie van uw badkamer. U kiest de badkamer, wij zorgen voor het geld.

U kiest de badkamer,
Wij voorzien het geld.

Na al die jaren wordt het tijd voor iets nieuws, een moderne look voor uw badkamer. U ziet het al helemaal voor zich, alleen uw portemonnee doet moeilijk...

Op zulke momenten staan wij voor u klaar, wij zorgen ervoor dat u zich volledig kunt focussen op de nieuwe badkamer, wij regelen namelijk het financiële plaatje. 

U kunt bij onze lenen voor uw badkamer dankzij de persoonlijke lening. Deze persoonlijke lening is een lening op afbetaling waarbij u zelf kiest waarvoor u het geld gebruikt. In dit geval dus voor uw badkamer. 

Hoeveel kan ik lenen voor de renovatie van mijn badkamer?
De persoonlijke lening laat u toe een bedrag tot wel €90.000 te lenen, zo vindt u vast en zeker een badkamer naar keuze. 

Vraag uw lening vandaag nog aan.
  

  

 

 

 


 

* Een persoonlijke lening is een lening op afbetaling waarbij u maandelijks, gedurende een bepaalde periode, een som dient terug te betalen.

 

** Daarnaast zullen wij er altijd op toezien dat we u een krediet toestaan aangepast aan uw persoonlijke en financiële toestand zodat uw financiële zekerheid gewaarborgd blijft.

*** Snel blijft natuurlijk relatief, het betekent dat de verwerking en betaling van uw lening in totaal zeker enkele dagen zal duren. Een antwoord hebt u wel al binnen de 24h.

bottom of page